Social

Influențam factorii de decizie, formatorii de opinii și clientii prin:

  • Furnizarea de coaching individual , ajutând la consolidarea încrederii și încrederii în sine, explorarea abilităților și intereselor individuale, provocarea percepțiilor și atitudinilor față de voluntariat și identificarea obiectivelor și aspirațiilor viitoare.
  • Motivarea și inspirarea clienților să se ofere voluntari în comunitățile lor, ajutându-i să se simtă apreciați ca membri ai societății care contribuie și să construiască noi rețele sociale.
  • Găsirea plasamentelor individuale de voluntariat în funcție de nevoile, interesele și ambițiile persoanei, apoi sprijinirea acestora în rolul respectiv, cum ar fi completarea formularelor de înscriere, însoțirea acestora la interviuri sau mersul cu ei în prima zi.

Medical

Pe lângă traume fizice, mulți dintre clienti suferă de anxietate severă, insomnie și lipsă de încredere. Luptându-se să se adapteze la noile lor circumstanțe, ei se pot simți izolați și fără scop. Mulți se luptă să părăsească siguranța casei lor.

Rezultatul este o creștere semnificativă a încrederii și o schimbare puternică a percepției de sine. Clienții noștri și familiile lor raportează încredere în sine, stimă de sine și independență redescoperite

Educativ

Programul funcționează în strâns parteneriat cu departamentele de educație și formare penitenciară, servicii de probațiune, parteneriate de siguranță comunitară și consilii locale, asigurându-se că voluntariatul este încorporat ca parte a unui pachet holistic de sprijin pentru relocare. Colaborarea alături de alți furnizori de servicii este crucială pentru a ne asigura că primim recomandări adecvate, pentru a ne asigura că eforturile noastre sunt asociate cu munca altora și pentru a maximiza șansele pe care clienții le au de a face schimbări durabile în viața lor. 

Moral - Spiritual

Fostii deținuți sunt încurajați să dezvolte abilități profesionale și să rezolve problemele psihologice – cum ar fi abuzul de substanțe sau agresiunea – care ar putea interfera cu reintegrarea lor în societate.

Recalificare Profesionala

Fostii deținuți sunt încurajați să dezvolte abilități profesionale și să rezolve problemele psihologice – cum ar fi abuzul de substanțe sau agresiunea – care ar putea interfera cu reintegrarea lor în societate.