Mentorat
Prin relații consistente și motivaționale cu un mentor ASUP pe ambele părți ale porții închisorii, sprijinim tinerii romani să își schimbe relația cu societatea.
Reducerea recidivării

Pentru mulți, circumstanțele complexe cu care se confruntă la eliberare prezintă un set de bariere care pot părea de netrecut. Fără sprijinul adecvat, mulți au puține șanse să izbucnească dintr-un ciclu de criminalitate care este adesea înrădăcinat în atitudinile, rețelele sociale și familiile lor.

Voluntariat

Programul funcționează în strâns parteneriat cu departamentele de educație și formare penitenciară, servicii de probațiune, parteneriate de siguranță comunitară și consilii locale, asigurându-se că voluntariatul este încorporat ca parte a unui pachet holistic de sprijin pentru relocare.

Abordare

Știm că oamenii pot și fac schimbări incredibile în viața lor. Ne-am angajat să ne împuternicim clienții să ia decizii, să stabilească obiective, să își asume riscuri și să învețe din greșelile lor. Avem încredere în personalul si voluntarii nostri pentru a lua deciziile corecte și îi împuternicim să fie flexibili în abordarea lor și să lucreze în interesul clienților noștri.

Clienti

Clientii noștri sunt adulți care se confruntă cu provocări semnificative ca urmare a: rănirii critice și traumei; părăsirea sistemului de justiție penală; consumul abuziv de droguri și alcool; tineri infractori; părinți adolescenți; șomaj de lungă durată; sănătate mintală; fără adăpost; izolarea și dezangajarea de societate.

Viziune

Credem că toată lumea merită o șansă de a-și schimba viața în bine, indiferent de trecutul sau istoria lor. Credem că toată lumea contează, toată lumea are ceva de oferit și nimeni nu ar trebui exclus din societatea noastră.